Vedetele au ajuns în pragul disperării

Anul 2022 ne-a surprins și nu tocmai plăcut. Am avut parte de scumpiri mari încă de la începutul lunii Ianuarie și facturile exagerat de mari ne-au golit buzunarele.

Vedetele nu sunt nici ele străine de situație și sunt foarte revoltate de ce se petrece în țară, mărturisind că nu au bani să-și achite datoriile.

Vedetele au ajuns în pragul disperării
Cu toții am resimțit o scumpire în ceea ce privește facturile la curent, gaze naturale. Se pare că și vedetele sunt extrem de afectate de situația din țara noastră și unele dintre ele chiar au ajuns în pragul disperării din cauza cheltuielilor mult prea mari.

Celebra artistă Saveta Bogdan trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Interpreta de muzică populară stă destul de rău cu banii din cauza pandemiei, care i-a dat planurile peste cap. Nu mai are la fel de multe concerte, nu mai participă la evenimente ca înainte și cu greu reușește să acopere cheltuielile.

Cântăreața s-a văzut nevoită să stea îmbrăcată în haie groase de iarnă în propria casă, pentru a nu mai plăti facturi uriașe. Ea a dezvăluit că s-a trezit cu o factură uriașă de 800 de lei la gaze, sumă pe care nu a mai avut-o de plată până acum. Saveta Bogdan a spus că a băgat în priză un calorifer electric pentru a se încălzi și încearcă să economisească, purtând haine mai groase.

“Mi-a venit 800 de lei. Căldura nu este cum trebuie, iar eu am băgat în priză un calorifer electric. În baie e foarte frig de nu poți să te speli. Mi-a venit 800 de lei, aici am 600 de lei, dar eu am fost plecată și în America. Am fost acolo, am făcut în scris, aștept rezultatul”, a mărturisit Saveta Bogdan.

Artista are de gând chiar să părăsească țara și să meargă la fiica sa în America, pentru că nu se poate descurca singură cu banii în ritmul acesta.

Carmen Tănase, 10.000 de lei la lumină
Carmen Tanase este și ea în aceeași situație. Deși a decis să se mute din București la țară, nu are liniște nici aici. Ultima factură la curent a fost de 1500 de lei, dar se așteaptă ca regularizarea să ajungă chiar și la 10.000 de lei. Deși acum mai are ceva bani puși deoparte, nu știe ce va face în viitor, dacă situația nu se remediază.

O mulțime de persoane publice se plâng de vremurile pe care le trăim. Mihai Trăistariu s-a declarat revoltat după ce a aflat că are de plătit o facutră de peste 2.300 de ron. Artistul a declarat că este dispus să facă economii drastice, pentru că nu își poate permite cheltuieli atât de mari.